Hotel Twin Towers Shengjin

Hotel Twin Towers

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Twin Towers Hotel, i vendosur 45 km nga aeroporti Ndërkombëtar i Nënë Terezës në Tiranë, ofron shërbim 24 orësh, parkim shërbimi dhe shërbim dhome. 

Vendi përfshin 120 dhoma. Hoteli është 4.8 km larg nga Kisha Ortodokse dhe 4.9 km nga Varri i Skënderbeut. është 1 km nga qendra e Shëngjinit.