Rreth Nesh

Rreth nesh

Me shume se nje dekade prevoje pune ne fushen e transportit , nje sherbim i mire dhe I sinqerte ndaj udhetareve na ka sjelle deri tek ideja e themelimit te agjensise turistike .

Ne muajin Maj te vitit 2017 vendosim te marrim para vetes hapin e guximshem te themelimit te agjensise . Nje investim bashkekohor ne piken e pare te shitjes ne qytetin e Podujeves I dha fryme te re punes tone , duke vazhduar me hapjen e pikes se dyte ne kryeqytetin e Kosoves ne Prishtine .

Pas hyrjes dhe investimit strategjik ne fushen e turizmit , ishte koha qe ne Janar te vitit 2019 te ofronim te gjitha sherbimet turistike ne menyre profesionale : duke filluar nga ambientet tona moderne te punes , stafit te specializuar te shitjes , mjeteve trasportuese moderne , stafit mbeshtetes dhe bashkepuntoreve te besueshem .

Ne vazhden e zgjerimit , agjensioni turistik Planet Reisen ju ofron klienteve sherbime si :

  • Bileta Autobusi ne linjat vendore dhe nderkombetare
  • Linja te rregullta transporti Gjermani – Kosove - Gjermani
  • Bileta Aeroplani
  • Bileta Trageti
  • Paketa turistike per Bregdetin e Shqiperisë

Planet Reisen SH.P.K. ofron një sërë llojesh të aranzhmaneve si individuale ashtu edhe grupore, varësisht nga sezona dhe kërkesa e klientit

Rrjeti I gjere I bashkepunetoreve dhe kontratave serioze – profesionale na ben qe tani te synojme qe ne tregun europian te prezentohemi dhe te jemi partner besnik I tyre .

Tani në vitin 2020 kemi zgjeruar sherbimet tona me hapjen – regjistrimin e agjesise turistike ne Dusseldorf te Gjermanise , dhe qellimi jone eshte qe ne tregun gjerman te prezentojme oferta turistike per pushime ne Kosove dhe Bregdetin e Shqiperise .

Ne Bregdetin e Shqiperise perfaqesojme hotele nga Kryeqyteti Shqipetar Tirana , Shkodra , Berati e Gjirokastra , duke vazhduar me qytetet bregdetare : Saranda , Ksamili , Vlora , Durresi , Shengjini dhe Velipoja .