Shërbimet

Pushime

Pushimet Verore ideale, me kushtet dhe cmimet më eksluzive si dhe në destinacionet më të larmishme, do ti gjeni vetëm te Planet Reisen.

Ofrojmë pushime ekskluzive në rivierat më të mira në rajon si në Shqipëri dhe në Malin e zi. Rezervoni më herët dhe mund të përfitoni oferta dhe zbritje fantastike në hotelet më të mira. 

Rezervo tani

Udhëtime me Autobus

Planet Reisen mbanë linjën e rregullt nga Gjermania për në Kosovë dhe anasjelltas dhe  është një ndër kompanitë më të specializuara që ofrojnë shërbim cilësor në transportin rrugor të pasagjerëve me autobusa modern, duke ofruar siguri dhe shërbim cilësor

Ju mund ti kontrolloni udhëtimet tona online ku mund ti gjeni të gjitha oraret e nisjeve, datat e nisjeve dhe çmimin e biletës përmes sistemit tonë online

rezervo tani

Avio Bileta

Bëjmë rezervimin e avio biletave për të gjitha destinacionet. Bashkëpunojmë me kompanitë më prestigjoze në fushën e transportit ajror duke ju ofriar pasagjerëve siguri dhe komfort.

Kontaktoni me zyrat tona dhe rezervoni fluturimin tuaj duke përfituar nga ofertat fantastike të cilat mund ti gjeni vetëm tek agjensioni ynë 

rezervo tani

Aventura

Malet e Sharrit shtrihen përgjatë kufirit Kosovë – Maqedoni e Veriut dhe prekin edhe Shqipërinë? Gjatë këtij turi një ditor do të shohim nga toka e Kosovës disa liqene të bukura në Maqedoninë e Veriut. Nisja bëhet nga Prizreni,  deri në Gurin e Zi. Prej aty nis ecja (hiking) rreth 4 orë (në dy drejtime) për në majën Skarpa ku do të pushojmë dhe shijojmë natyrën. 

rezervo tani

Udhëtime Grupore

Planet Reisen  është agjenci turistike, tashmë e specializuar për ofrimin e shërbimeve të udhëtimeve individuale, udhëtime turistike, udhëtimeve grupore për seminare, trajnime, udhëtime studimore grupore si brenda dhe jashtë bendit me autobusa super komod

rezervo tani

Transfere

Agjensioni turistik Planet Reisen sh.p.k. ofron qasje të shpejt transferi dhe pritje të klienteve në :

  • Pristina International Airport, Republika e Kosovës
  • Tirana International Airport, Republika e Shqipërisë
  • Skopje International Airport, Republika e Maqesonisë së Veriut
  • Dhe aeroportet tjera me te vogla ne pjeset e Ballkanit.

Kemi menduar ta bejme qasjen me te lehte deri tek ofertat tona .  Andaj partner ynë kur vendos te bëj një rezervim nuk do ta kete problem nese nuk gjen lidhje në një aeroport sepse ne jemi në shërbim ne te gjitha aeroportet që i cekëm më lartë . 

rezervo tani