Hotel Grand Blue Fafa Durrës

Hotel Grand Blue Fafa

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Ndodhet mu përpara Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, në Durrës.

Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës 'Nene Tereza' dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit. Grand Blue Fafa Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të ndërtuar në një vend të mrekullueshëm të Golemit