Hotel Regina City Blue Vlorë

Hotel Regina City Blue

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Hotel Regina Blu ndodhet në një nga plazhet më të bukura në botë, përgjatë vijës bregdetare jugore të Shqipërisë. Ne kemi një strukturë moderne me të gjitha lehtësitë e nevojshme për ta bërë qëndrimin tuaj me ne një përvojë të këndshme dhe të paharrueshme.

I ndodhur në një pozitë dominuese me pamje nga deti Jon i bukur, i thellë blu dhe plazhi i pastër Radhime në gjirin e patkua të Vlorës, Regina Hotel ofron një vend me të vërtetë të mrekullueshëm për pushime verore relaksuese.