Premium Beach Hotel Durres

Premium Beach Hotel

Galeria

Ju pëlqen ky vend?

Na kontaktoni tani për rezervime ose oferta

Përshkrimi

Hotel Premium Beach, vendpushimi i ri luksoz me 5 yje, në Shqipëri është i përkushtuar të ofrojë përvoja frymëzuese të udhëtimit.

I ndodhur në zonën e plazhit Golem, në një vijë të frontit me detin, paraqet akomodimin dhe mikpritjen e klasave më të mira në Shqipëri.